dissabte, 23 de febrer del 2008

De mitjans i música

El panorama audiovisual català no s'està quiet. Dissabte 9 va veure la llum el canal musical 105tv, d'Emissions Digitals de Catalunya, un dels quatre que tindrà aquest consorci liderat pel Grup Godó . Si més no a sobre el paper, el canal promet parar atenció a la producció musical en català. De mica en mica, aquesta empresa va afermant posicions i concretant la seva oferta.

També dissabte 9, Jaume Roure explicava a Dossier Econòmic que MediaPro pretén comprar el grup Zeta a final de mes. Una dada interessant, tenint en compte que aquest grup controla els Periódico de Catalunya i el Periòdic d'Andorra. Roure també explicava que el diari El Público venia uns 50.000 exemplars al dia, i que s'estava en negociacions amb la Generalitt per treure'n l'edició en català.

Per últim, el dia 20, el grup Enderrock va celebrar la festa dels Premis enderrock 2008, amb gran èxit de públic. Llàstima que la seva visibilitat pública fos tan escassa... Però la feina que fa aquest grup és molt interessant, i sembla consolidar-se com el referent comunicatiu que dinamitza l'escena musical en català.

1 comentari:

BlackStones ha dit...

Jo vaig anar als Premis Enderrock, els premis de la música en català, i quan van sortir els premiats de jazz em a sorprendre que molts s'expressessen en castellà i que hi actuessen grups en castellà. A ningú més no li va sorprendre?